29 Ağustos 2011 Pazartesi

Diş Buğdayı Hadisesi

Bu diş buğdayı denen şey ne eğlenceliymiş! Bora'nın diş buğdayını 13 Ağustos'ta yaptık, çok da keyifli oldu. 4.5 aylıkken ilk dişini çıkaran Bora Bey'e bir parti yakışır diye düşündük, sağolsunlar annemle babam evlerini açtılar bize ve partiiiiiiiiiiiiii :))))

Partinin en güzel parçası da Bora'nın "meslek seçimi" oyunuydu :) İleride yapacağı meslekleri sembolize eden çeşitli nesneler koyduk masaya. Normalde kalem, kitap, efendim makas gibi basic bazı nesneler konurmuş. Biz biraz abartarak disko topu, gemi, sörfçü, koyun, Vespa motosiklet gibi nesneler de eklemiştik. Disko topu eğlence sektörünü sembolize ediyor, koyun hayvancılık sektörünü temsil ediyor, Vespa'yı seçerse gezgin - seyyah olacak gibi gibi. Bir de cami vardı hatta! Annem ekledi, camiyi seçerse müezzin olur çocuk diye :)


Boracık öğlen saatlerinde uyumuştu, uykudan uyanır uyanmaz çocuğu bu objelere doğru sürükledik ve seçmesi için uğraşmaya başladık.


Ancak kendisi henüz sadece 5 aylık bir minik kişi olduğu için uzanıp alamadı herhangi bir objeyi tabii. Bunun üzerine objeleri bir kutuya koyarak önüne getirmeyi akıl ettik :)




Bu sistem işe yaradı, Bora uzandı, önce gemiyi almaya çalıştı (armatör olacak yavrucum!), tam alacakken üstünde duran steteskop da geldi, en sonunda gemi düştü, steteskop kaldı bizimkinin elinde :))) Yanii: gönlü denizlerde olan bir doktor var karşımızda :))))







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder